Heeft u glasschade en is uw ruit stuk? Bel nu
058 - 212 41 60

Glasschade. Wat nu?

Heeft u glasschade en is uw ruit stuk? Glaszettersbedrijf Tjitte’s Glas is snel ter plekke! Glasschade wilt u zo gauw mogelijk verholpen hebben. Als het mogelijk is plaatsen onze glaszetters direct een nieuwe ruit, aangezien we vele soorten glas op voorraad hebben in onze glashandel in Leeuwarden. Lukt dit niet, dan zorgen we natuurlijk voor een tijdelijke noodvoorziening en we bestellen zo snel mogelijk het juiste glas. Als uw glas kapot is ligt alles bezaaid met glasscherven. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en veilig achter gelaten wordt.

Tjitte’s Glas biedt niet alleen de beste glas service aan in Leeuwarden, maar ook in de omgeving. Dus ook bij glasschade in Tytsjerk, Goutum, Stiens, Bergum, Warga, Menaldum, Gytsjerk, Ryptsjerk, Hurdegaryp, Sint Annaparochie, Wirdum en Dronrijp kunt u gebruik maken van onze diensten!

Wij maken het u graag eenvoudiger, dus stuurt Tjitte’s Glas de rekening rechtstreeks naar uw verzekering. U hoeft alleen uw verzekeringspapieren klaar te leggen als wij langs komen en Tjitte’s Glas zorgt ervoor dat uw schadeclaim direct met de verzekering wordt afgehandeld. Zo doen we dat. Snel, vertrouwd en goed.

24/7 Glasschade

Tjitte’s Glas biedt een snelle en vertrouwde 24-uurs service bij glas schade na een inbraak in Leeuwarden of vlakbij Leeuwarden. Uw pand moet immers zo snel mogelijk worden beveiligd. Ook voor andere spoedreparaties komen onze glaszetters buiten de reguliere werktijden en bieden wij 24-uurs glasservice in Leeuwarden, 7 dagen per week.

Glasschade

Ruit gesneuveld? Raam stuk na werktijd? Ingebroken? Of gewoon uw sleutel vergeten? Wij zorgen voor een noodvoorziening.

Raamfolie

Het plakken van folie is geen eenvoudige klus als je het niet gewend bent. Wij doen dit graag voor u met professionele folie!

Verzekering

Wij maken het u graag eenvoudiger, dus kunnen we de rekening rechtstreeks naar uw verzekering sturen. Zo kunt u de glas kosten direct declareren.

Leeuwarden

Bent u op zoek naar een glaszettersbedrijf in Leeuwarden? Wij plaatsen glas in Leeuwarden en omgeving. Neem gerust contact met ons op.

U wilt een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Tjitte’s Glas uit Leeuwarden